FOR A CLEAN AND COMFORT ENVIRONMENT

Home

Geachte Bezoeker,

Hartelijk welkom op onze website. We hebben erg veel tijd gestoken in de inrichting van de website om onze kennis en ervaring voor U direct toegankelijk te maken. Zo hebben we voor vrijwel elk product een brochure die direct te downloaden is.

We zijn ervan overtuigd dat U op de juiste plaats bent als u op zoek bent naar een goede en een betrouwbaar luchttechnisch systeem tegen een gunstige prijs of als U op zoek bent naar een gedegen en betrouwbaar advies in de verschillende luchttechnische disciplines zoals ventilatie, luchtbehandeling, stoffiltratie en afzuiging.

Ons bedrijf ontwikkeld uitgebalanceerde producten, concepten en oplossingen voor problemen die klanten hebben in hun productie proces en of omgeving. Met de jaren zijn we ook geconfronteerd geweest met de vraagstelling van klanten of we naast afzuiging ook lucht konden toevoeren om de balans en de klimaat zo constant mogelijk te houden of om de verloren energie door de afzuiging weer terug te winnen. Ook hierin hebben we een balans gevonden en hebben ons product assortiment verder uitgebreid met lucht-behandelingskasten en warmteterugwinsystemen.

Met vriendelijke groet,

Ing. Eddy Sait, Eigenaar BlueBall AEE